NAJBOLJI TAROT MAJSTORI PREPORUKE

tarot majstori preporukenajbolji tarot majstori
Tko su najbolji tarot majstori? To je pitanje najlogičnije kada tražite da vam netko da odgovor na pitanje koje vas muči, da vam da odgovor na ono što vas zanima, na koncu, da dođete do istine koju ne možete otkriti uobičajenim putem.
Vođeni željom da čujemo ono što želimo čuti, ne dolazimo do istine.
Vođeni željom da čujemo ono što doista jeste, dolazimo. Laž nikome ne pomaže, tako da na preporuke tarot majstora ne bi trebali nasjedati osim da se oslonite na vlastito iskustvo, dakle, da sami iskušate kroz razgovor s tarot majstorima koji su to oni najbolji, točnije, koji će vam osvijetliti put, ukazati na istinu, a ne ono što želite čuti. Najbolji tarot majstori intuitivno znaju što koja karta poručuje, na što usmjerava i kakav odgovor daje i to osjetite dok vam se tumači. Ne oslanjaju se samo na Veliku Arkanu, jer je i Mala Arkana sastavni dio tarota, te ga i tumače kao cjelinu, a ne kao posebitost jedne Arkane. No mnogi su skloni u potpunosti odbaciti Malu Arkanu i time pokazuju koliko su zapravo daleko od toga da se zovu vrhunskim ili samo dobrim tarot majstorima.
Preporuke onih najboljih individualna su stvar, te tako nemamo namjeru nikoga isticati ovdje kao dobrog ili lošeg.
Odgovori iz tarota leže u podsvijesti onoga tko postavlja pitanje, te je tumač tu da svojim darom otkrije kroz karte tarota te odgovore i da vam ih na uvid. Onda vaša intuicija dolazi na red: ako osjetite površnost u tumačenju, ako osjetite da osoba djeluje kao da čita napamet, da vam se zapravo ne daje nikakav odgovor, onda znate da niste na dobrom putu.
Zapisujte svoja pitanja, zapisujte i odgovore ako su uopće vrijedni da se zapišu, te pri narednom tumačenju pratite dosljednost tumačenja. Važno je napomenuti da se neka vaša životna situacija može u času promijeniti ili kroz određeno vrijeme, tako da i karte pri drugom tumačenju mogu pokazati nešto sasvim suprotno od onoga što su pokazale prvi puta. Vi sudjelujete u ostvarenju onoga što vam se pokazuje da će biti u budućnosti i to je najvažnije što bi trebalo da upamtite.
Prpeoruke kao takve su rizične, svatko bira za sebe najbolje, ali se nadamo da ste iz gore napisanih riječi dobili neke smjernice za preporuke tarot majstora koji to doista jesu.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s