Tarot otvaranje 3 karte i 6 karata

Tarot otvaranje 3 karte

Tarot otvaranje 6 karata

U čemu je razlika pri  tarot otvaranju 3 karte ili otvaranju tarota 6 karata? Ovisno od pitanja, tarot majstori procjenjuju koje bi otvaranje bilo prikladnije ili sukladnije vašem pitanju da bi dobili istinit odgovor. Otvaranje 6 karata se obično smatra “boljim” što u pravilu ne bi bilo baš točno. Često i samo 3 karte mogu reći mnogo, no, ipak, sve opet ovisi od težine vašeg pitanja, pozadine tog pitanja i svega što ono nosi. Neki čitači tarota tvrde da im je svejedno koliko će karata otvoriti, jer je bitno naravno koje se otvore, a ne koliko ih je. Kako god da se vrši otvaranje i tumačenje, najvažnije je tko vam tumači, a ne koliko je karata ispred njega. Tarot online klik otvaranje je za zabavu, ali, na žalost, mnogi ga shvaćaju ozbiljno, a širi se sve više i time ruši ugled istinskog tumačenja, profesionalnog čitanja iz tarota.

Primjer pitanja pogodnog za otvaranje 3 karte:

Da li ću sutra dobiti novce koje očekujem? Ovo pitanje ne zahtjeva veće otvaranje mada se ono može izvesti.

Primjer pitanja za otvaranje tarota 6 karata:

Da li će se ljubavna veza u u prekidu nastaviti? Ovo pitanje je, očigledno zahtjevnije te tarot majstor mora sagledati kroz karte i prošlost veze, sadašnjost, pa tek onda budućnost.

Ukratko, bitno je dobiti točan odgovor, a manje vam je važno koliko čitač tarota karata otvara, zar ne? Uostalom, možete putem SMS tarota dobiti odgovore na jednostavna pitanja i putem ljubavnog tarota ili na neku drugu temu.

Oglasi